La Colla Vella estrena la gamma de nou aquesta temporada

La Colla Vella dels Xiquets de Valls estrena la gamma de nou aquesta temporada. Els de la camisa rosada van aprofitar la seva diada de Sant Isidre a la plaça de l’Oli per completar el seu primer castell de nou de la temporada, el 3de9f i carregar també el 4de9f.

La Colla Vella va arribar a la seva diada de Sant Isidre amb la voluntat d’ensenyar el seu primer castell de nou de la temporada i van anar per feina. Ja en primera ronda els rosats van fer la feina i van descarregar el primer tres de nou de la temporada. Activats per un inici prometedor, els d’Albert Martínez van apostar fort i van voler lligar els dos castells bàsics de nou en la seva primera diada ambiciosa.

Després de desmuntar el primer peu, el 4de9f de la segona ronda dels de la camisa rosada però, no va tenir el mateix recorregut que el primer castell de nou de la temporada i es va acabar trencant en la descarregada. Tot i això, els del Portal Nou van sortir de la diada de Sant Isidre amb els dos castells de nou carregats. La Vella va tancar la seva actuació amb un solvent 4de8 amb el pilar i el pilar de sis.

Més conservadora va ser la diada pels Xiquets de Tarragona, que, tot i un intent desmuntat de castell de 8 es van haver de conformar a atacar la gamma d’estructures de set. Els d’Oriol Peiro van començar la diada amb un 5de7 esperançador, però a la segona ronda l’intent de 3de8 va torçar la diada. Els de la camisa ratllada van completar la diada amb 4de7 amb el pilar i el 3de7.

Al costat de matalassers i rosats, els Xiquets de Reus van completar la clàssica de vuit mentre els castellers de Lleida, la quarta colla convidada, van completar castells de la gamma alta de set.