Junts per Valls contempla una quinzena d'actuacions a barris i carrers

Junts per Valls proposa una quinzena d’actuacions d’envergadura en matèria de via pública per millorar els carrers i places de la ciutat. Renovar enllumenat i l’asfaltatge d’alguns carrers és una de les prioritats. També ho serà la nova ubicació de la comissaria de la policia local.

Junts per Valls proposa per a la propera legislatura una quinzena d’actuacions destacables a la via pública per millorar l’estat de carrers i places. Majoritàriament són intervencions en matèria d’asfaltatge de carrers i de renovació d’enllumenat en un pla integral que abraça els diferents barris de Valls. Entre les propostes també s’incideix en parcs infantils i s’aposta per rehabilitar Parc Barrau. A banda, en matèria de seguretat, Junts per Valls reivindica com a prioritat l’habilitació d’un nou espai per ubicar la comissaria de la policia local.

Junts per Valls també contempla transformar l’entrada a Valls per la carretera de Picamoixons en una via urbana. Dolors Farré ha assegurat que si governen prioritzaran la via pública, la gestió de la qual s’assumiria directament des d’alcaldia. Recorda que en l’última legislatura s’han dut a terme unes 1.800 actuacions de manteniment de la via pública als barris.