Cartanyà convida els vallencs a participar per construir un Valls que sedueixi

Esquerra-Compromís per Valls demanen en l’acte central de campanya a la capital de l’Alt Camp la complicitat dels vallencs i vallenques per construir junts una ciutat que sedueixi. L’acte va aplegar unes 200 persones al Pati i va comptar també amb la presència de Joan Tardà i Joan Josep Nuet.

Jordi Cartanyà, va convidar, en l’acte central d’Esquerra-Compromís per Valls, els vallencs a imaginar el Valls del futur i a presentar les seves propostes per millorar la ciutat. Assegura que la seva formació vol escoltar els veïns per dibuixar un futur que sedueixi. En un discurs en què Cartanyà no va oferir cap gran proposta, sí que va defensar que vol una ciutat participativa i que les seves propostes són realistes. Imagina una ciutat amb parcs i jardins, carrers arreglats, comerç obert i amb un sistema sanitari sostenible.

A l’acte central d’ERC a Valls, seguit per unes dues-centes persones al Pati, també hi van participar Joan Josep Nuet, que va beneir el pacte amb Compromís, i també Joan Tardà, que va defensar el diàleg com a eina per avançar i la necessitat d’impregnar de valors republicans els Ajuntaments.