Oriol Pozo: il·lusió i joventut al servei del CB Valls

Tret de sortida del nou projecte d'un Club Bàsquet Valls que vol aprendre de la irregularitat patida durant aquest curs a la Lliga EBA. Oriol Pozo serà l'encarregat de liderar el nou projecte amb, possiblement, una revolució a la plantilla.

Encara no sabem quins seran els pilars del vestidor de la temporada vinent; tan sols coneixem tres baixes segures, les de Fernando Boada, Ryan Edwards i Álex Alba. També és oficial qui gestionarà la plantilla.

Nascut a Tarragona, Oriol Pozo té 28 anys, però acumula una important experiència al bàsquet territorial, especialment al Ploms, on ha treballat des de l'any 2013. Serà, així, la seva primera etapa com a entrenador principal a la Lliga EBA. Anteriorment va exercir d'assistent al Club Bàsquet Vila-aseca, a principis de dècada.

Serà la quarta campanya consecutiva dels vallencs a l'EBA. Les dues primeres van ser positives; l'última, però, va acabar amb la permanència gairebé 'in extremis' i amb la destitució prèvia de Francesc Canals. Oriol Pozo coneix molts dels actuals jugadors de l'equip i ha de perfilar encara qui completarà la resta del seu staff al Joana Ballart.