Dotze cellers i vuit actuacions al Valls Va de Vins

Valls prepara la setena edició del Valls Va de Vins, que comptarà amb la participació d’una dotzena de cellers de l’Alt Camp i vuit propostes musicals. La cita serà el cap de setmana del 10 al 12 de maig al Pati, tot i que enguany també s’estrenarà un nou escenari.

La setena edició del Valls Va de Vins, que se celebrarà entre el 10 i el 12 de maig, ambdós inclosos, incorporarà enguany nou escenari. A banda del punt central de la festa, al Pati, en el marc d’aquesta mostra de vins també s’han programat dos concerts solidaris al refugi antiaeri de Valls.

Els tiquets per aquests concerts ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Valls. Deu euros serà també el preu del tiquet de les consumicions per participar de la mostra. Enguany cinc tastos de vins i una copa de regal per degustar els productes de la dotzena de cellers de l’Alt Camp que participaran de la fira. Els acompanyarà també l’associació de restauradors locals amb productes gastronòmics en una fira que tindrà com a eix principal la música amb Sardina’s Golden Rule i Eric Vinaixa el primer dia. El Trio Impossible amenitzarà el migdia de dissabte mentre Joan Reig, que el curs passat no va poder actuar per la pluja, i Shirley Davis and The Silverbacks, actuaran al vespre. Diumenge al matí serà el torn del Minipop, amb Ran Ran Ran. Durant els propers dies, els comerciants de Valls repartiran cent tiquets de consumició als clients que acreditin quatre compres als comerços adherits a la campanya.