Atlètic Valls - Montblanc (2-5)

Pas de gegant del Montblanc cap a la fase d'ascens a Segona Catalana gràcies a un triomf que allunya el tercer, l'Atlètic Valls, a set punts quan en manquen només dotze per disputar-se.

En set minuts els montblanquins ja guanyaven 0-2 pel gol en pròpia porta de Sergi Miró i l'encert del pitxitxi Cristian Valcárcel, que ha repetit a les acaballes. Tot i la ràpida reacció del mateix Miró, protagonista de l'1 a 2 al 9'', Becerra només ha trigat dos minuts a ampliar de nou l'avantatge visitant (1-3). 

Més enllà de la represa Òscar Gestí ha reforçat les esperances dels de l'Alt Camp amb el segon gol (2-3, 51'), però Valcárcel i Marc Álvarez han certificat els tres punts del Montblanc poc abans del final. El resultat és contundent tot i que les ocasions s'han acumulat a totes dues porteries. l'encert, però, ha predominat al cantó dels de la Conca de Barberà. 

El Roda de Berà continua com a líder en solitari, amo i senyor de l'única plaça d'ascens directe. Només una davallada espectacular podria evitar que els d'Albert Pérez es classifiquin per a la fase d'ascens per segon any consecutiu. Els de Jaume Bonet, en canvi, han de guanyar-ho tot i esperar que la resta de resultats acompanyin. 

El Montblanc rebrà dissabte el Segur de Calafell a partir de les 17 hores. Mitja hora abans l'Atlètic Valls es desplaçarà a Altafulla. 

Estadística del partit:

http://fcf.cat/es/acta/1819/futbol-11/tercera-catalana/grup-3/3cat/valls-at-cf-a/3cat/montblanc-club-futbol-a