CB Valls-Cornellà (82-50)

La salvació vallenca a la Lliga EBA per fi és matemàtica quan manca tan sols una jornada més de fase regular. L'equip s'ha mostrat molt superior al Cornellà tot i jugar com a local fora del Joana Ballart, al Xavi Tondo i Volpini.

Calia guanyar o esperar una punxada del Calvià i s'han produït les dues situacions a diferència de les jornades prèvies. Sense Jordi Balaguer per compromisos laborals i sense el Ballart, ocupat pel Campionat de Catalunya de tennis taula, el canvi puntual de pista no ha afectat gens al conjunt de la capital de l'Alt Camp, que ha recuperat l'instint ofensiu inexistent els darrers temps, i també l'encert des de la línia de tres, especialment Jordi Barberà amb 4 de 5, per acabar al descans amb qualsevol opció de triomf del Cornellà.

El màxim anotador del CB Valls va ser justament Jordi Barberà amb 13 punts, seguit de Ryan Edwars i J.J. Miguel, amb 11 i 10, respectivament. El curs es tancarà a Salou el 27 d'abril i amb un derbi en què tots dos clubs es jugaran l'honor d'emportar-se el derbi i el desig d'acabar amb bones sensacions. El duel el seguirem en directe a TAC12.

Parcials: 20-7, 23-12, 17-9 i 22-22.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015616&med=0