Valls acull el Campionat de Catalunya de tennis taula

El Joana Ballart és de nou la seu d'un torneig que s'allargarà fins al dijous i que aplega 450 joves provinents de diversos clubs catalans.

10 mesos després dels Jocs Mediterranis, les taules de tennis taula han envaït de nou el parquet del Joana Ballart per repetir com a seu del màxim torneig formatiu de l'especialitat a Catalunya. És, d'altra banda, el tercer cop que la Federació Catalana unifica tots els campionats en un sol indret. Com a novetat, el nombre de categories participants en les competicions ha crescut: benjamí, aleví, infantil, juvenil i sub21. Totes aquestes es divideixen en masculina i femenina, individual i per equips. S'ha començat pels benjamins i aquest dilluns es continuarà amb els alevins i juvenils per tancar, dimecres i dijous, amb els infantils i sub21.

Cal recordar que, de divendres a diumenge, l'espai celebrarà també el tercer Open Internacional de Veterans Costa Daurada, que comptarà amb la participació de 70 jugadors repartits en edats compreses entre els 40 i els més de 70 anys.