Dolors Farré encapçala una llista de Junts per Valls renovada i transversal

Junts per Valls presenta una candidatura renovada i encapçalada per Dolors Farré després de la renúncia d'Albert Batet. L'acte de presentació va omplir la sala d'actes del convent del Carme.

Dolors Farré evidencia la renovació del seu equip amb la presentació d’una llista en què només cinc dels actuals regidors, incloent la candidata, apareixen entre els deu primers llocs. El més experimentat, després de quatre legislatures com a regidor de govern, Martí Barberà, no apareix fins al setè lloc, seguit d’Enric Garcia i Bàrbara Flores. Per davant seu, a banda de Marc Ayala, l’aposta jove de la passada legislatura, en el número 3, fitxatges nous desvinculats del partit demòcrata que, diuen, volen treballar Junts per Valls.

L’acte de presentació de la llista de Junts per Valls i la resta de candidatures de la formació a la comarca es va veure contaminat per la decisió del jutjat d’instrucció número 13 de processar el director de El Vallenc, Francesc Fàbregas, amb una trentena de persones més per l’1 d’octubre. Amb Cèsar Puig, és el segon vallenc afectat per la judicialització del procés.

La situació dels presos polítics va convertir-se en un dels arguments de Jaume Alonso Cuevillas i Laura Borràs, ponents també a l’acte, per assegurar que en les properes eleccions els catalans s’ho juguen tot, abans que Carles Puigdemont tanqués l’acte per videoconferència.