El PSC de Valls rejoveneix el seu projecte

Els socialistes vallencs han presentat la llista de cara a les pròximes eleccions municipals. Encapçalada de nou per Rosa Maria Ibarra, el PSC vol tornar a ser determinant al consistori vallenc.

A l'experiència dins el consistori dels primers llocs de la llista, ocupats pels actuals tres regidors de la formació, la socialista Rosa Maria Ibarra incorpora sobretot joventut al seu projecte. Ho fa, com ja se sabia, amb el president de les joventuts socialistes de Valls, Albert Soriano, en quart lloc, però també amb la inclusió d'altres joves en una llista rejovenida i completada amb persones provinents d'àmbits diversos. Una llista amb què Ibarra vol tornar a ser determinant al consistori vallenc per solucionar el problema de convivència, diu, que el procés ha deixat a la ciutat.

La candidata socialista a Valls va rebre en la presentació de la llista l'aval del primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta, que a banda d'elogiar Ibarra, va aprofitar l'estada a Valls per, aquest cop en clau estatal, presentar els socialistes com l'antídot a un tripartit de dretes, que fa por, va argumentar. També va criticar els independentistes per haver forçat les eleccions estatals negant-se, al costat de les dretes espanyoles, a aprovar el pressupost de Sánchez.