La UE Valls vol pujar aquest cap de setmana

Els vallencs poden ser diumenge equip de Primera Catalana tot i que queden set jornades de lliga. L'avantatge del líder és espectacular, amb una sola derrota patida a l'estiu. Tard o d'hora, la capital de l'Alt Camp tornarà al cim del futbol de Catalunya.

Sense frens des d'un 2 de setembre en què va començar la campanya amb derrota a Gandesa. Va ser l'única punxada de la Unió Esportiva Valls que, des de llavors, només ha patit dos empats. Compta amb 15 punts de diferència respecte al Catllar i pot pujar diumenge. Les matemàtiques dicten que cal guanyar al camp de l'Amposta i esperar que els del Baix Gaià perdin a Vila-seca.

La temporada anterior, el conjunt vallenc va completar un segon tram de temporada espectacular ja a les ordres de Joan Antoni Pallarès, però insuficient per mantenir-se a Primera Catalana. El procés d'adaptació va ser ràpid i la transformació de la plantilla, contundent. El bloc d'ara tindrà continuïtat el curs vinent.

Els únics representants tarragonins de Primera són el Cambrils Unió i la Rapitenca, tots dos en zona de descens. L'Amposta-Valls i el Vila-seca-El Catllar començaran a les cinc de la tarda de diumenge.