Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Junts per Valls vol estudis universitaris a la ciutat

Junts per Valls recupera l’ambició de convertir la capital de l’Alt Camp en seu universitària. La candidata Dolors Farré ha exposat la idea de portar estudis de la URV a Valls com un dels eixos estratègics del seu programa electoral. Entén que el projecte beneficiaria la ciutat tot i admetre que per fer-lo possible necessitarà complicitats. Reivindica que ha de néixer d’un treball conjunt de l’Ajuntament, la Universitat Rovira i Virgili i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Farré no especifica quins estudis podrien derivar-se cap a l’Alt Camp, però assegura que Valls disposa d’espais per poder-los acollir.

La idea no és nova, ja l’any 2010 l’alcalde Albert Batet la va posar sobre la taula tot i que en aquell moment el creixement estratègic de la ciutat passava per altres projectes, com pot ser el Museu Casteller. Consumats aquests, remarca Farré, ara és el moment de nous reptes per fer créixer la ciutat i garantir la capitalitat al seu espai d’influència.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ