Oques Grasses, La Casa Azul i Itaca Band, a la Festa Major de Sant Joan

Tres dies de concerts, les nits del 22, 23 i 24 de juny, i set bandes ja confirmades. La festa major de Sant Joan a Valls ja té definit el cartell musical del seu escenari principal, el de l’aparcament del Barri Antic. Oques Grasses, la Casa Azul, Boikot, Joan Dausà, Pupil·les, Itaca Banda i el raper Tote King completen el programa.

Només tres dels grups convidats al cicle del Solsticidi de Valls durant la Festa Major de Sant Joan, repeteixen presència a l’escenari gran de les festes, el de l’aparcament del Barri Antic. La comissió de músiques ha confeccionat tres dies de concerts en què combina diferents estils i incorpora enguany el rap i l’electropop amb la presència, l’últim dia dels programats, de La Casa Azul i el raper sevillà Tote King.

Les nits festives a l’aparcament del Barri Antic les obriran Oques Grasses amb el seu reggae casolà i la presentació del seu nou treball ‘Fans del sol’. El mateix dia actuarà també Joan Dausà, un altre dels protagonistes que arribarà a Valls amb nou treball sota el braç: ‘Ara som gegants’. La Nit de Sant Joan els vallencs podran veure actuar el seu veí Jordi Busquets a la bateria d’Itaca Band abans que pugin a l’escenari els madrilenys Boikot amb el seu so contundent i reivindicatiu. La nit la tancarà el rap electrònic de les valencianes Pupil·les.

El cartell de les tres nits de concert a l’aparcament del Bari Antic de Valls (22, 23 i 24 de juny), el tancaran dos grups locals encara per determinar.