Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

'Món Casteller', la marca del Museu Casteller de Valls

El Museu Casteller de Valls es troba a les portes de la seva inauguració aquest mateix estiu, i a poc a poc es van coneixent detalls del nou equipament. Aquest divendres s'hi ha presentat la marca que el distingirà. Sota el lema, 'Món Casteller. El nostre món, la vostra emoció', el museu vol promocionar-se com a símbol d'identitat del món casteller i difondre d'aquesta manera els seus valors.

La marca del nou Museu ha estat dissenyada per l'empresa TGD Creatius i la seva presentació ha anat acompanyada del nou Pla de Posicionament, elaborat per l'empresa Expertus Turisme i Oci, que vol posar damunt la taula el diagnòstic i la definició de les estratègies inicials de posicionament del museu. Tot un pla de promoció destinat a donar a conèixer tant l'equipament com la visió del món casteller que es vol donar arreu del món.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ