David Gómez (Compak-Camp Clar) guanya el vuitè Memorial Xavi Tondo

La mateixa estima i respecte que el primer dia, i portem vuit edicions d'aquesta trobada popular amb 151 participants de totes les edats i que han completat un recorregut amb sortida i final al pavelló que porta el nom de l'enyorat ciclista vallenc. 

75 quilòmetres, un terreny incòmode durant gran part del recorregut i pas continu per alguns de les carreteres que van contemplar el creixement esportiu i personal de Xavi Tondo. Sota l'organització dels Amics de Xavi Tondo, el Club Ciclista Xavi Tondo i la secció ciclista del CB Valls, el sector territorial de les dues rodes ha estat fidel a la Marxa Social. El circuit no varia, ha estat el d'altres anys, i prop d'un centenar de persones han vetllat per la seguretat d'una jornada en què les condicions meteorològiques han acompanyat de manera favorable.

De Valls i fins a Valls passant per municipis com La Secuita, Vilabella, Bràfim, Rodonyà, Vila-rodona, Santes Creus, El Pont d’Armentera i El Pla de Santa Maria, David Gómez s'ha imposat als altres quatre ciclistes que han arribat amb avantatge a meta. El club que vesteix el vencedor, el Compak-Camp Clar, ha estat també el millor de la general per equips.

La següent cita competitiva en record a Xavi Tondo se celebrarà al juny i amb la Clàssica, ara puntuable dins el calendari català.