El CB Valls, de camí a la fase d'ascens a Copa Catalunya

 

La temporada del Club Bàsquet Valls a la Primera Catalana és històrica i somiar amb l'ascens a la màxima divisió del país és possible. Amb majoria de jugadores de la casa, només s'ha perdut un partit en 16 jornades.

El curs anterior va mantenir la categoria en el darrer partit i a les ordres de Jordi Ribes. Va ser un pas més en la consolidació del projecte femení del Club Bàsquet Valls. Al seu dia, l'entitat va descendir voluntàriament per, gairebé, començar des de zero. Salvant les distàncies, l'essència de l'històric conjunt que va militar a LF-2 s'ha recuperat, la barreja de joves i veteranes funciona i les vallenques ja són favorites per accedir al playoff d'ascens a Copa Catalunya com a primeres del seu grup.

Benet porta tota la vida al Joana Ballart i en diferents equips. Aquesta temporada ha tornat a la primera plantilla femenina. Queden 14 jornades de fase regular i el Valls disposa de 3 victòries de diferència respecte al primer rival que es quedaria fora de la Final Four.

Diumenge a dos quarts d'onze del matí, el Club Bàsquet Valls passarà per la pista de l'Ateneu de Montserrat, cinquè de la Lliga.