Mataró - CB Valls (74-68)

Segona derrota consecutiva que despenja els vallencs de la zona central de la Lliga EBA amb un balanç de 6-9. El perill segueix, això sí, tres partits per sota d'un CB Valls que ha perdut força a les acaballes del duel.

Dos quartos de domini, un tercer en què el Mataró ha millorat i uns darrers instants que han confirmat la derrota del CB Valls, la segona d'aquest 2019. En un duel sense excessives diferències entre tots dos equips, l'estadística negativa des de la línia ha passat factura als de Francesc Canals, amb 4 encerts d'11 intents: són tan sols números i bàsquet ficció però amb aquests 7 punts els vallencs s'hagessin emportat la victòria del seu pas pel Maresme.

La nota dolça de la jornada l'aporta Ryan Edwards, que ha acabat amb 18 punts i 6 rebots com a màxim anotador del seu equip. Cert és, però, que els mataronins han repartit millor les opcions ofensives amb Juanola, Romero i Touré com a millors jugadors en atac.

Queda molta Lliga EBA per davant, i es farà llarga perquè els de la capital de l'Alt Camp ja no disposen d'opcions d'acostar-se a la part capdavantera. Sembla improbable, afortunadament, que l'equip pateixi per mantenir la categoria. El següent compromís del CB Valls es disputarà el 10 de febrer i a casa contra el Calvià, penúltim cinc triomfs per sota, en zona de descens, però que aquest cap de setmana ha estat capaç de desfer-se d'un dels rivals de la part alta, l'Igualada. 

Parcials: 13-17, 17-18, 25-16 i 19-17

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015545&med=0