900 ciclistes gaudeixen de La Pica de Picamoixons

El mal temps no ha impedit la celebració d'una multitudinària cursa que ha comptat amb dos circuits de 36 i 32 quilòmetres, el vermell i el blau, respectivament. És la dotzena edició de La Pica.

Marc Bas ha estat el participant més ràpid del recorregut llarg amb un temps de 2.01.10 mentre que AntoniO Cano ha fet mateix al menys llarg (1.27.42). Per la seva banda, Joan Abril s'ha emportat el triomf a la categoria d'e-bikes en poc menys d'una hora i mitja. 

120 persones han vetllat per la seguretat de la prova, la majoria d'elles del nucli de Picamoixons. Una edició que ha sortit en direcció a Fontscaldes pels camins i no pas per la carretera cap a Valls com darrerament. La limitació d'inscrit permet recuperar l'essència d'una cursa en què prima la qualitat de la proposta per sobre de la quantitat d'esportistes aplegats. 

La pedalada ha transcorregut per pistes i corriols de la Serra de Miramar, a la cara sud de l'Alt Camp, i té Picamoixons com a punt d'inici i final. El circuit vermell ha acumulat 1.200 metres de desnivell.