UE Valls i CF Vila-seca empaten (1-1) en el derbi inaugural de la Primera Catalana

Unió Esportiva Valls i Vila-seca han començat bé la sempre dura exigent Primera Catalana. El derbi inaugural va acabar amb repartiment de punts entre els locals, nouvinguts a la categoria, i els visitants, que gairebé han canviat tot l'equip apostant per joves futbolistes.

Un dels pocs futbolistes que continuen al Vila-seca de la temporada anterior, el capità Antonio Domínguez, va avançar el seu equip al minut 21 amb un cop de cap espectacular i des del punt de penal per superar amb encert Jordi Fernández. Eren els primers instants del primer derbi de la història entre Valls i Vila-seca a la Primera Catalana. Un partit igualat, amb multitud d'ocasions però amb poca efectivitat per totes dues bandes.

Els de l'Alt Camp van ascendir al juny mitjançant el playoff i els del Tarragonès van salvar-se l'última jornada gràcies a una recta final de temporada gairebé perfecta. Ara, tots dos van demostrar armes suficients per ser candidats a la permanència a la categoria. Així, al minut 32, i en una altra sacada de corner, Antonio Domínguez va marcar de nou, aquest cop en pròpia porta davant el remat previ d'un futbolista local. Un empat que ja no es mouria.

Mentre dissabte els vallencs visitaran el camp del Tortosa d'Àngel Garcia, el Vila-seca rebrà el Vista Alegre en el primer partit com a local del curs. Serà diumenge a partir de les 5 de la tarda.