Atlètic Valls - UD Torredembarra (2-0)

Els locals continuen se situen en zona de promoció d'ascens  a Segona Catalana i els visitants trenquen la ratxa de tres victòries, tot i que continuen a la zona tranquil·la del grup tres de la Tercera Catalana.

Cap equip ha estat capaç de desfer-se de l'Atlètic Valls en 11 jornades de Lliga i tan sols l'acumulació d'empats, cinc, impedeix que els de l'Alt Camp ocupin places d'ascens directe. En qualsevol cas la part alta seguirà ben a prop per als interessos d'un Atlètic Valls que ha encarrilat ràpidament el partit i amb dues dianes consecutives d'Ike als minuts 7 i 28. D'aquesta manera el duel s'ha situat coll avall per als interessos dels de Jaume Bonet i pràcticament impossible per a la UD Torredembarra, que havia mostrat símptomes de clara millora les setmantes anteriors. 

La competició continuarà dissabte amb el Torredembarra-Segur (16h.) i amb el desplaçament de l'Atlètic Valls al camp del Montblanc, rival directe i tercer de la taula, fins aquest cap de setmana en zona de playoff(16.30h.). Els vallencs acumulen 23 punts i els torrencs en tenen 16. Amb un partit més, el Roda de Berà domina la classificació amb 29 punts, tres més que l'Atlètic Valls.

Fitxa del partit:

http://fcf.cat/es/acta/1819/futbol-11/tercera-catalana/grup-3/3cat/valls-at-cf-a/3cat/torredembarra-ud-a