Òscar Ngomo compleix davant David Fernández l'aposta del derbi CBT - CB Valls

El CBT va endur-se el clàssic i Ngomo té paraula perquè s'ha remullat a l'Arrabassada. Amb humor, un dels referents del CB Valls ens parla del partit de dissabte contra el líder de la Lliga EBA, una final al Joana Ballart sense gairebé marge d'error.

El guanyador del primer clàssic del bàsquet territorial en 13 anys apareix puntual a la cita amb el perdedor, que ha d'assumir les conseqüències de la juguesca encetada a la tele....

L'Òscar Ngomo triga però s'apropa perfectament preparat per al repte intersetmanal a les portes de l'hivern. El David l'espera impacient i a la vegada relaxat perquè ell no haurà pas de mullar-se. Tots dos van coincidir temps enrere al CBT i conserven una bona amistat.

No són "millenials" però ho semblen: totes les instantànies de la jornada quedaran ben enregistrades. També el moment desitjat per tothom menys per la víctima. Ngomo es capbussa a les fredes aigües de la platja de l'Arrabassada pagant cara però amb simpatia la derrota al Serrallo.

Aquest dissabte el CBT passarà per la pista del Castellbisbal, mentre que el Club Bàsquet Valls rebrà al Joana Ballart la visita del nou líder, el Quart. El CBT suma 6 victòries en 8 jornades, dues més que el conjunt de Francesc Canals. Una nova punxada vallenca els podria deixar gairebé sense opcions de playoff d'ascens a la LEB Plata.

Tant l'Òscar Ngomo com el David Fernández ja pensen quina serà l'aposta de cara a la tornada entre Valls i CBT.