Carrizosa, rebut a Valls amb crits de "feixista"

El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha estat rebut de forma hostil a Valls. El parlamentari taronja, que ha visitat la capital de l’Alt Camp i ha atès els mitjans a la plaça de Blat ha estat increpat per mig centenar de persones a la seva arribada. A Valls, ha justificat la frase de menyspreu als castells que va pronunciar al Parlament el passat mes d’octubre i ha condemnat l’episodi de violència viscut la passada setmana al bari l’Albada de Valls.

Rebut amb crits de "feixistes fora dels nostres carrers" a la seva arribada a la plaça del Blat de Valls, el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha obtingut la foto de crispació que buscava per poder demonitzar una vegada més el moviment independentista català etzibant que actituds com la mostrada pels concentrats coarten la feina que realitza ell i el seu grup a la capital de l’Alt Camp, on ha assegurat que la formació taronja ha guanyat força.

Ho ha fet al costat de la placa del quilòmetre zero del món casteller, que ara farà un mes va menystenir amb una frase desafortunada sobre els castells al Parlament responent una intervenció del president Torra. A Valls, ha volgut justificar-ne el context.

Carrizosa ha criticat una vegada més la postura institucional de la Generalitat i d’Ajuntaments, especificant també el de Valls, sobre l’exhibició de símbols grocs a l’espai públic. Precisament a la capital de l’Alt Camp, ara fa una setmana es va produir un episodi de violència protagonitzat per encaputxats que retiraven aquests símbols al barri del Grup Albada. Un episodi condemnat pel portaveu taronja.

Poc més d’un quart d’hora ha durat l’estada de Carrizosa a la plaça del Blat, on la comitiva encapçalada pel portaveu taronja s’ha encarat als concentrats responent amb càntics de llibertat a les consignes antifeixistes proposades pels manifestants. Un enfrontament verbal que no ha anat a més.