Valls destina 200.000 euros a una nova edició dels pressupostos participatius

L’Ajuntament de Valls destinarà 200.000 euros a la implementació dels projectes escollits en la tercera edició dels pressupostos participatius que es realitzen en aquest municipi. Els vallencs podran votar entre el 15 i el 25 de novembre 26 propostes d’inversió per incloure al pressupost municipal de l’any vinent. Projectes consensuats d’entre 80 propostes presentades durant el procés d’informació i proposició de l’estiu, amb actes a diferents barris.

Des del consistori s’espera incentivar una participació que en les dues primeres edicions no va arribar al 5%, de la població convocada, empadronats a Valls majors de 16 anys. Des de l’Ajuntament es conceben aquests pressupostos participatius com una eina d’implicació ciutadana.

Les votacions es podran fer de forma telemàtica a través de la web de l’Ajuntament, on també es podran consultar les propostes presentades. També de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a la biblioteca Carles Cardó, a Vallsgenera o al Centre Esportiu Municipal El Fornàs.