Nou enfonsament d'un edifici al Barri Antic de Valls

 

Amb gairebé tota seguretat l'Ajuntament de Valls haurà d'actuar de manera subsidiària en un nou enfonsament d'un edifici al Barri Antic vallenc. Ha estat aquest diumenge a la nit al carrer del Carme, quan han caigut els forjats interiors d'un edifici de dues plantes deshabitat

Pas prohibit als vehicles i passadís per als vianants aquest dilluns al carrer del Carme de Valls en el tram comprès entre els carrers dels Metges i de Sant Francesc després d'un nou enfonsament d'un edifici deshabitat al Barri Antic vallenc. Els fets es van produir aquest diumenge a la nit al número 38 d'aquest carrer quan, segons les primeres inspeccions, s’haurien enfonsat els forjats interiors de l'edifici, provocant la caiguda de les cobertes dels dos pisos de la casa.

A l'espera de l'informe definitiu dels tècnics municipals, es treballa amb la possibilitat de treure la coberta encara existent i rebaixar algun dels pisos de l'edifici per evitar futurs enfonsaments, i que aquests puguin afectar la via pública. Des del consistori vallenc estan a l'espera d'aquest informe per a requerir a la propietat que dugui a terme aquests treballs, abans d'actuar-hi de manera subsidiària. recorden que en casos com aquest, amb afectacions interiors, els tècnics no poden actuar fins que no es produeix algun problema greu.

En el cas que l'Ajuntament hagi d'acabar fent-se càrrec dels treballs, aquesta serà la cinquena actuació subsidiària que durà a terme aquest 2018 al Barri Antic, on també han fet més d'una vintena de requeriments a propietaris d'edificis pel mal estat dels mateixos.