Igualada - CB Valls (75-68)

No ha estat possible i el líder ha demostrat perquè ho és, invicte encara a la Lliga EBA després de cinc jornades. Els vallencs es queden amb un balanç de tres victòries i dues derrotes.

El Club Bàsquet Igualada ha estat més regular en totes les facetes principals del joc i, malgrat començar per darrere després del primer quart, ha dominat un rival directe de la part alta com el Club Bàsquet Valls. Els homes de Francesc Canals no han perdut la cara al partit i han continuat amb opcions fins al darrer període però no ha estat possible tot i els dobles dígits anotadors de Ryan Edwards, Oriol Besora i Òscar Ngomo. 

Per cert que el pivot J.J. Miguel ha competit amb una protecció a la cara arran d'un cop sofert la setmana passada i durant el triomf a casa contra el Salt.

És la segona derrota vallenca contra els de l'Anoia i és que dies enrere també vam caure en l'anada de la Lliga Catalana que es va disputar al Joana Ballart. Dissabte el CB Valls rebrà el Mataró Boet; el duel podrà seguir-se en directe a TAC12 des de les 18 hores. 

Parcials: 20-23,19-13, 18-14 i 18-18

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015479&med=0