L'Enxaneta inicia els actes de celebració dels 50 anys

Els diferents coordinadors i directors que han dirigit el claustre de professors de l’Escola Enxaneta de Valls, al llarg del mig segle d’història d’aquesta comunitat educativa reben de mans del conseller d’Ensenyament Josep Bargalló i l’alcalde de Valls, Albert Batet, una distinció commemorativa. És un dels moments emotius de l’acte d’obertura dels actes de celebració dels 50 anys de vida del centre escolar, que ara torna a l’essència i als valors de l’escola que va néixer l’any 1968.

Durant l’acte que estrena el curs del cinquantenari, en el marc del qual també es va reconèixer la tasca dels presidents de l’AMPA de l’escola Enxaneta al llarg de la seva història, l’alcalde i el conseller d’Ensenyament, van elogiar els valors i l’empenta històrica que ha caracteritzat l’escola Enxaneta. Bargalló va aplaudir especialment el model d’escola que representa.

El claustre del Convent del Carme, punt emblemàtic de l’emplaçament al qual ha pogut tornar la comunitat educativa, després d’una dècada de lluita, per retornar al model escolar dels inicis, va ser l’espai escollit per iniciar un curs de celebracions que preveu una dotzena d’actes fins el mes de juny.