El conflicte entre la Joves i l'Ajuntament, ajornat fins a final de temporada

La polèmica entre la Colla Joves de Valls i l'ajuntament vallenc per l'espai de la canalla vermella durant les diades castelleres queda aparcada fins a la temporada vinent. Per a les dues diades que queden enguany a la Plaça del Blat, la Joves disposarà d'un espai situat damunt del que tenien fins ara a l'espera de buscar una solució definitiva un cop acabi la temporada.

El principal punt de fricció a les diades castelleres que es desenvolupen a la Plaça del Blat de Valls, l'espai per a la canalla de la Joves de Valls, que la colla considera insuficient, ha trobat una solució temporal fins a final de temporada, quan es continuarà a la recerca d'una de definitiva.

Així serà després de l'acord arribat entre la colla vermella i el consistori vallenc i del que es desprèn que en les properes actuacions, la de la diada nacional i la de Santa Úrsula, la canalla de la Joves tindrà accés a les dependències situades just damunt de l'espai que ocupen ara, a la posta esquerra de l'edifici consistorial i fins ara ocupades pels serveis informàtics municipals.

Una solució que la Joves va aprovar aquest dimarts al vespre en una assembla extraordinària, tot i que sempre que aquesta només tingui un caràcter temporal, emplaçant al consistori vallenc a continuar treballant en una millor adequació de la canalla un cop acabi la present temporada, donant a com a marge de negociació fins a la diada de Sant Joan del 2019.

En aquest sentit, la colla va aprovar un nou escrit que dirigiran al síndic de Greuges, després que aquest ja es pronunciés favorablement a les reclamacions de la colla vermella a inicis d'aquest estiu