La Vella descarrega a Vilafranca el segon 2d8 sense folre del seu historial

Actuació castellera aquest dissabte a la Plaça de la Vila de Vilafranca en el 70è aniversari del Castellers de Vilafranca. Una actuació en què la Colla Vella va tornar a mostrar un cop més el seu lideratge ferm del món casteller.

En aquesta els rosats van descarregar el segon 2d8 sense folre del seu historial a la segona ronda, amb una execució impecable. Els vallencs el van acompanyar de dos castells més de Gamma Extra, el 5d9 amb folre de la primera ronda i el 9d8 de la tercera, a més del pilar de set folrat.

Al seu costat, uns Castellers de Vilafranca molt marcats per les caigudes de la darrera setmana van tenir en el 2d9 emmanillat de la primera ronda el seu millor castell. A la segona i la tercera tanda van optar pels dos castells bàsics de 9

La diada la van completar uns Nens del Vendrell que van completar a clàssica de vuit,

I per últim la Joves de Valls també va descarregar castell de 9 aquest dissabte. Ho va fer a les festes de Gràcia, on van completar el 3d9 amb folre, al que van acompanyar del 2d8 folrat i del 4d8. Una diada que també va veure el primer 3d9 de l'any dels amfitrions i el primer 5d8 dels Xiquets de Reus.