Dolça Ollé guanya la triatló de Tarragona i ja es prepara per a l'estatal

2 hores, 2 minuts i 44 segons. Aquest és el temps que la vallenca Dolça Ollé va necessitar per cobrir els 1.500 metres nedant, 35,5 quilòmetres en bicicleta i 10 quilòmetres de cursa a peu i imposar-se en Triatló del Port de Tarragona. Després d’aquest nou èxit, aquest matí, la triatleta vallenca ha tornat a la rutina d’entrenaments. Pensa ja en els campionats estatals de la modalitat que es celebraran l’últim cap de setmana d’agost a Eivissa. De la prova de Tarragona, n’avala el canvi d’horari i també el nou circuït, que permet competir en hores i espais on la calor és més suportable. Ollé ha confessat que no tenia voluntat de competir per guanyar a la prova tarragonina, però que s’hi va trobar còmoda i ho va aprofitar. Ollé es va acabar imposant a la categoria femenina amb deu minuts de marge sobre la segona classificada.