9de8 als habitatges de la Vella i pilar de 7 de Sant Pere i Sant Pau

Cap de setmana casteller marcat pel 9de8 dels amfitrions a la diada dels habitatges de la Colla Vella. Els rosats van celebrar el 50è aniversari del seu bari portant-hi la gamma extra. Destacable també l’actuació dels castellers de Sant Pere i Sant Pau al Catllar, on els de David Lobo van descarregar el pilar de set en una diada en què van igualar la millor actuació del seu historial.

Per celebrar els 50 anys d’història del Barri dels Habitatges de la Colla Vella, a Valls, els rosats van portar la gamma extra al seu barri en forma de 9de8. En la seva diada, els d’Albert Martínez van descarregar el tercer 9 de8 de la temporada, dos les últimes dues setmanes. Una aposta que els del Portal Nou van acompanyar del 3de9 folrat i del 4de8 amb el pilar després d’encallar-se amb un 4de9 que es va quedar amb intent.

La Joves de Valls, per la seva banda, va aprofitar la diada de la Riera per recuperar sensacions amb el 3de9 folrat, que es va quedar en intent a Torredembarra. Els de la camisa vermella van descarregar un castell de nou que van acompanyar del 5de8 i el 2de8 folrat.

També castell de nou per la Jove de Tarragona a Sant Cugat, on els liles van descarregar el 3de9 folrat, el 4de8 amb l’agulla i el 5de8. Per arrodonir la diada, la Jove va descarregar el segon pilar de set de la temporada.

La plaça que va viure una diada històrica va ser la del Catlllar. Allà. Els Castelelrs de Sant Pere i Sant Pau van rubricar una jornada rodona amb un pilar de set folrat descarregat. Els de David Lobo van completar al Carllar una diada que iguala la millor actuació del seu historial. Els cooperativistes ho van fer apostant per dos castells que enguany ja tenen dominats, el 3de8 i el 2de7, dels quals en sumen ja vuit de cada enguany. En tercera ronda van optar pel 4 de8, el quart de la temporada. En la mateixa diada, els castellers del Serallo van descarregar el 3 i 4 de 7 i el 4de7 amb la agulla.