×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

La Bisbal deixa sensacions contraposades a les colles vallenques

La diada de La Bisbal va tornar a veure castells de Gamma Extra de les tres colles participants, però les sensacions al final van ser contraposades. La Vella i Vilafranca no van esvair els dubtes generats en les darreres setmanes mentre que la Joves va continuar la seva bona progressió

La diada de La Bisbal va tornar a guanyar-se la fama d'una actuació dura per les colles i no va servir per esvair els dubtes amb que arribaven a la cita la Colla Vella i els Castellers de Vilafranca. Sí que va servir però per a que la Joves confirmés el seu bon estat de forma amb el primer Gamma Extra del curs.

Pel que fa a la Colla Vella, els rosats van calcar les sensacions de la passada Firagost, descarregant d'entrada el seu valor més sgeur, un 5d9f que van completar per tercer cop aquest curs. Amb els ànims renovats els valklencs van afrontar el primer intent de l'any del 4d9 amb el pilar, que va mostrar poca maduresa en un primer intent i que va millorar en un segon, però va tornar quedar lluny de carregar-se. Entremig el 3d9 amb forle i per acabar el 4d8 amb el pilar i el pilar de set folrat per a tancar una diada que deixa sensacions agredolces a la Vella.

Unes sensacions que no poden ser millors a la Colla Joves, que va mostrar a La Bisbal una altra passa endavant en la seva progressió amb el pd8fm, el primer castell de Gamma extra del curs. Els vermells el van carregar per tercer cop en el sue historial i es van quedar a un pas de descarregar-lo per primer cop. Abans havien igualat la millor actuació del crus en rondes de castells amb el 3 i el 4d9 folarts i el 3d8 amb el pilar per a continuar confrimant el seu bon moment de forma.


La millor actuació del dia la van completar els Castellers de Vilafranca, que tot i aixo tampoc van sortir de plaça amb les millors sensacions. Els verds van ensopegar a la primera ronda amb el 3d9 amb folre i agulla per primer cop enguany. després de recnduir la diada amb el 4d9 amb folre van descaregar el seu valor més segur actualment un 2d9 emmanillat que també va patir algun ensurt a la descarregada. A la tercera ronda tampoc van poder descarregar un 4d9 amb l'agulla al que va faltar gas per completar l'espadat.