L'alcalde de Valls confirma que no anirà a la inauguració dels Jocs si hi assisteix Felip VI

L’alcalde de Valls va confirmar que el govern de la ciutat no assistirà a la cerimònia inaugural dels Jocs del Mediterrani, en cas que el cap de l’Estat, el Rei Felip VI, acudeixi a la cita. Un acte en protesta al discurs que va fer el dia 3 d’octubre, amb motiu dels fets del referèndum i la vaga general.

L’alcalde de Valls va confirmar, aquest cap de setmana, que el govern de la ciutat no assistirà a la cerimònia inaugural dels Jocs del Mediterrani, en cas que el cap de l’Estat, el Rei Felip VI, acudeixi a la cita. Un acte en protesta al discurs que va fer el dia 3 d’octubre, amb motiu dels fets del referèndum i la vaga general. Consideren que representar a Valls en aquest acte seria validar la resposta del monarca.

Així ho va dir en l’acte d’inauguració de les reformes del pavelló Joana Ballart. S’han remodelat els sistemes de seguretat i contra incendis del pavelló. També els tancaments i la senyalització interior. Les obres han estat subvencionades per la Diputació de Tarragona amb un valor de 150.000 euros. El pavelló vallenc serà seu de les competicions de Tenis Taula, que tindran lloc del 26 de juny al 30.