L'Ajuntament de Valls torna a licitar la museografia del Museu Casteller

El Museu Casteller fa un pas més per poder obrir. La Junta de Govern de Valls ha licitat per segona vegada la instal·lació de la museografia de l'equipament, després de que la primera licitació quedés deserta. Té un import d'1.800.000 euros, superior al de la primera vegada.

Sis mesos després de declarar deserta la licitació de la museografia del Museu Casteller, ja que l'única empresa presentada a la licitació va renunciar en el darrer moment, l'Ajuntament de Valls torna a donar el darrer pas necessari per a l'obertura de l'equipament. D'aquesta manera, la junta de govern vallenca ha aprovat novament la licitació per un import d'1.800.000 euros, 200.000 més que en la darrera licitació.

El projecte inclou el subministrament i instal·lació completa de la museografia, a més de les obres d’adequació inherents. En la nova licitació, a més, s'han inclòs tres espais que, tot i no formar part del recorregut que farà el visitant pel museu, són importants per al seu funcionament, com l'espai educatiu, la botiga i el Centre de Documentació destinat a estudiosos del món casteller.

També s'aprofitarà per a reforçar la vessant tecnològica de l'equipament amb les darreres novetats del mercat.

Tot i que des del consistori no es volen donar terminis per a que l'equipament estigui llest per a la seva obertura, s’espera que les obres acabin a la primavera de l'any vinent