×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Llorenç del Penedès viu la millor actuació del cap de setmana casteller

Cap de setmana de baixa intensitat, però que ha deixat veure la millor actuació de la temporada de la Colla Joves Xiquets de Valls a Llorenç del Penedès. També hi va haver diada a la Móra i als Pallaresos.

La Colla Joves Xiquets de Valls torna a demostrar el seu potencial a Llorenç del Penedès repetint la diada que van fer a Firagost, però canviant el 4d8p pel 3d8p. Els del carrer de’n Gassó van signar la seva millor actuació de la temporada i la millor vista a Llorenç del Penedès, categoria que fins ara tenien els verds. Els vermells van obrir amb un 3d9f força treballat als pisos inferiors. Després van seguir amb el 4d9f, el segon d’aquest any. A tercera ronda van optar pel 3d8p i van tancar amb l’espadat de 7, demostrant una vegada més, el bon estat del seu pilar. El 4d9f va ser el millor castell de la Jove de Tarragona i també van sumar  3d8p que l’estrenaven aquest any. Els liles no van poder saldar el deute amb el 2d8 folrat que un any més tan sols el van poder carregar. Qui no van tenir el dia van ser els Nens del Vendrell, van haver de desmuntar el 5d8, el 2d8f i el pilar de 6 i finalment es van haver de conformar amb el 3 i el 4d8.

La Joves havia actuat el dia abans a la Móra, a primera línia de mar, els de Francesc Ramon van tenir el 3d8 com a millor castell, a més del pilar de 6. Al costat tenien als Nois de la Torre i als Castellers d’Altafulla que van demostrar, una vegada més, el bon estat dels del Baix Gaià. Els Nois van fer 3d7, 3d7 amb agulla i 5d6, mentre que els de Ca l’Ixart van conformar-se amb el 2d6, el 3d7 i el 3d6 amb el pilar.

Altafulla i Torredembarra també van estar a la última diada del cap de setmana, acompanyats dels Xiquets de Tarragona. Els de la camisa ratllada van recuperar el 5d8 i el p6 després d’unes setmanes sense portar-los a plaça. La catedral va descarregar-se nerviosa, uns nervis que també es van poder veure al 2d7 i al 4d8 que van haver de desmuntar dues vegades i el van substituir pel 3d8. Els Nois van obrir amb el 3d7 amb agulla i van haver de renunciar al 4d7 amb el pilar, tancant amb 4d7 i el 3d7. Per la seva banda, els d’Altafulla van fer el 5d6, el 3d7 i el 2d6.