TAC12 emetrà la setmana vinent un resum especial de la Clàssica Xavi Tondo

La tercera edició de la prova es disputarà diumenge al matí, pràcticament sentenciarà la classificació de la Copa d'Espanya i servirà com a banc de proves de cara als Jocs Mediterranis.

Amb tot a punt i només amb un ull pendent d'un cel que amenaça pluja i convertir així en encara més exigent una clàssica Xavi Tondo que es consolida en el calendari de l'elit sub-23 estatal amb la seva tercera edició.

D'aquesta manera fins a 24 equips, entre ells el tarragoní Club Ciclista Camp Clar, i 170 corredors completaran els 166 quilòmetres de recorregut amb una primera volta plana per la comarca de l'Alt Camp i dues més entre l'Alt Camp i la Conca que contenen els dos principals punts on s'ha de decidir la cursa, els alts de Belltall i del Coll de l'Illa.

Una prova que un any més servirà per a poder veure en directe les principals promeses del pilot espanyol i que en aquesta edició podria servir al seleccionador espanyol per a acabar de definir l'equip que competirà als Jocs Mediterranis.

una curs que a més enguany presenta la màxima emoció competitiva ja que pot acabar de decidir la classificació final de la Copa d'Espanya Elit Sub-23, de la que és la penúltima prova amb finis a 8 corredors amb possibilitat de victòria.

I si l'any passat la direcció de la curs va recaure en un mite del ciclisme com Miguel Induráin, enguany no serà menys, ja que serà Joaquim 'Purito' Rodríguez qui serà present a la Clàssica. La sortida, diumenge a les 9.30 hores i davant del Pavelló Xavier Tondo i Volpini.