Valls potencia la cuina del calçot

Del 16 al 25 de febrer, Valls celebrarà les Jornades Gastronòmiques del Calçot Memorial Àngel Solé. Fins a 25 restaurants i establiments d'alimentació oferiran plats on el calçot serà el principal protagonista. També hi participaran vuit cellers de la DO Tarragona que maridaran amb els seus vins les diferents propostes. 

Els diferents establiments adherits a les Jornades repartiran una butlleta als participants. Cada vegada que es faci una degustació, es compri un producte o es faci un tast inclòs en la jornada, aquesta es segellarà. Les primeres 100 persones que aconsegueixin fer cinc degustacions diferents i entregui la butlleta a l'Oficina de Turisme, se'ls entregarà un pitet exclusiu de la calçotada vallenca dissenyat per la il·lustradora Berta Artigal.

Tot plegat, amb l'objectiu de desestacionalitzar la temporada de calçots i potenciar el turisme a la capital de l'Alt Camp.

L'esdeveniment és una iniciativa de les regidories de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, l'Associació de Restauradors de Valls i l'Alt Camp i la Denominació d'Origen Tarragona.