El Pacte Industrial de Valls elaborarà una base de dades de terrenys i naus disponibles

 

Els signants del pacte industrial de l'Alt Camp-Camp de Valls elaboraran una base de dades d'actius industrials, que inclourà informació sobre sól i naus industrial disponibles als diferents polígons dels municipis que en formen part, amb la voluntat de facilitar la implantació de noves empreses o l'ampliació de les ja existents a la zona.

La proposta forma part del seguit de mesures acordats en l'última reunió dels components del pacte, en la qual s'han fixat les estratègies a seguir per reforçar la promoció d'una àrea industrial que abraça 7 milions de metres quadrats repartits pels poligons de dotze municipis de la comarca de l'Alt Camp. A banda de la promoció del sòl industrial, també s'ha plantejat la necessitat d'implementar de consolidar serveis, especialment a nivell tecnològic, per afavorir la competitivitat del teixit industrial d'aquest polígons.

Les propostes estratègiques també contemplen l'espansió dels serveis que ja ofereix l'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera a Valls al conjunt dels dotze municipis que formen part del pacte industrial Camp de Valls. Formarien part d'aquest paquet de serveis la borsa de treball i programes formatius.

D'altr abanda, les línies estratègiques de desenvolupament del pacte també contemplen la celebració de diferents jornades empresarials amb l'objectiu de crear una xarxa social i col•laborativa entre industries. La primera d'elles tindria lloc el dimecres 18 d 'abril i tindrà com a eix temàtic la sostenibilitat energètica de les empreses.