Una desena d'activitats reivindicaran les capacitats diverses

Valls allargarà la commemoració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat durant tota una setmana. Entre el 27 de novembre i el 3 de desembre s’han programat actes culturals i esportius. La 12a edició de la Festa de la Capacitat, al Pati, la tarda del divendres 1 de desembre en serà el principal referent.

Amb el lema “Jo soc capaç”, les entitats que integren la Xarxa de les Capacitats de Valls promouen una setmana de les Capacitats que inclou activitats divulgatives, culturals i esportives.

A la programació hi trobem cinema amb la projecció del documental de Ram Giner sobre el Nàstic Genuine, propostes culturals com un espectacle de titelles impulsat per Porta Oberta, i també tallers d’esport adaptat i un campionat de bàsquet inclusiu. Precisament, la normalització i integració de les persones amb diversitat funcional és un dels objectius que persegueix la iniciativa.

La 12a setmana de les capacitats també té com a objectiu conscienciar la ciutadania. L’acte central serà el divendres 1 de desembre al Pati. Inclourà una "dance mob" i tallers infantils sobre la fibromiàlgia.