La UE Valls es vol treure el mal gust de boca

La Unió Esportiva Valls rebrà diumenge a les sis de la tarda la Unió Esportiva Vic amb l'ombra, encara, de l'última derrota per 3-1 a Sant Boi. Va ser el pitjor partit dels vallencs amb Manel Cazorla com a entrenador. Al Vilar i davant la seva afició, el tècnic espera que la plantilla reaccioni. A casa, el Valls, de moment, sí que ha estat un equip reconeixible i ha guanyat els dos partits que ha jugat. 1-0 davant el Granollers i 3-1 contra el Rubí.

UN PUNT DE NOU

Al davant el Valls tindrà un rival perillós, a qui li agrada tenir la possessió i dominar els partits. Caldrà veure com s'adapta a les dimensions del Vilar. El Vic, a més, arribarà a la capital de l'Alt Camp també amb ganes de recuperar la seva millor versió.

Els osonencs acumulen tres jornades sense guanyar, on només han pogut sumar un punt de nou possibles. Va ser a l'última jornada amb el 0-0 contra el Sants. Abans, havien perdut 4-1 davant el Sabadell B i 0-1 amb el Palamós. 

El conjunt de Manel Cazorla a poc a poc va recuperant als jugadors que tenia lesionats. Palau ja entrena amb el grup i Ramon Nicolau i Xavi Fabra ja van tenir minuts la setmana passada. No estaran disponibles ni Èric, amb una lesió al genoll, ni Marc Solevila, recentment operat de la clavícula.