Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Valls recupera un viacrucis interparroquial nocturn

Els confrares de la germandat del Sant Crist de Sant Joan aixequen davant l’església de Sant Roc de Masmolets, la imatge que presidirà el viacrucis nocturn que aplega fidels de diferents parròquies de Valls i l’entorn. La comitiva travessarà els més de quatre quilòmetres de camps que separen aquest nucli extern de Valls del centre històric de la capital de l’Alt Camp per arribar fins a l’església de Sant Joan, amb parada prèvia al Lledó. La germandat vallenca va engegar aquesta iniciativa l’any 2015, i enguany l’han recuperat. Un viacrucis diferents, nocturn i pels camins de l’entorn de Valls amb què es vol incentivar la participació del jovent.

Respecte l’anterior edició d’aquest viacrucis nocturn, ha canviat el punt d’arribada. Si l’any 2015 el viacrucis es va tancar a l’església del Lledó, enguany ha ampliat el recorregut. Després d’aturar-se al Lledó, les dues últimes estacions han portat els congregats fins a Sant Joan. Un tram urbà al qual també s’ha afegit a la comitiva el cos d’Armats de Valls, que fins al final del viacrucis han estat els encarregats d’obrir la marxa a pas de processó.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ