CB Valls - Igualada (67-63)

Vital victòria del conjunt de Francesc Canals davant un rival directe a qui deixa ferit en la pugna per aconseguir la classificació per a la fase d'ascens a la LEB Plata. Queden 4 partits i el CB Valls segueix a un triomf del segon de la Lliga EBA.

El Vic i el Pardinyes no fallen i això obliga la resta d'equips a actuar de la mateixa manera. La lliçó la té ben apresa el CB Valls, que ha aprovat amb nota l'examen de Riu Clar, on ha jugat com a local perquè el Joana Ballart acull el Campionat de Catalunya base de tennis taula. Era un duel clau perquè tocava veure's les cares amb un dels rivals de la part alta i la igualtat ha predominat fins al final.

Els 12 punts i 9 rebots de J.J. Miguel destaquen per sobre de la resta de números del CB Valls però el repartiment de punts i el paper del fons de banqueta ha estat la clau principal del triomf. La presència d'homes importants com Òscar Ngomo i Adrià Baiget, baixes la setmana anterior, també ha ajudat a cuinar la victòria davant un Igualada que es queda ara una per sota a la taula classificatòria i a manca de 4 jornades.

La setmana vinent no hi haurà Lliga EBA per l'aturada de Setmana Santa. Però el 7 d'abril viurem l'autèntica final amb el desplaçament a la pista del Pardinyes, el segon classificat una victòria per damunt. Només els dos primers de la classificació passaran a la fase per pujar a la LEB Plata.

Parcials: 14-14, 18-17, 20-18 i 15-14

Estadístiques del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=1874385

Classificació de la Lliga EBA (grup C-B)

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Resultados.aspx?g=46&t=2017