La Colla Joves fa a Sant Fèlix la millor diada de la seva història

La Colla Joves Xiquets de Valls ha escrit aquest dimecres a Vilafranca una de les grans pàgines de la seva història, completant la millor actuació de tres castells i pilar més important dels diables vermells. Els del carrer d'en Gassó han fet l'aleta a tres castells de la gamma extra, amb el 4d9sf com a castell estrella. L'han completat a la segona ronda després d'obrir plaça amb el 3d9f.

Un castell total que ha estat impecable fins a la carregada i amb una defensa ben treballada a la descarregada. Després, els vermells han afrontat un 5d9f que ha pogut carregar amb suficiència, però al qual ha faltat gas i s'ha trencat després de l'aleta. La cirereta ha arribat amb un pd8fm descarregat per primer cop aquesta temporada.

LA VELLA, A MITGES

Pel que fa a la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la seva actuació ha anat de més a menys. Els de Manel Urbano han obert plaça amb el castell del qual són totalment dominadors, un 4d9fp d'execució immillorable. A la segona ronda han optat pel seu gran objectiu de la diada, un 2d8sf que ha presentat un ritme massa lent que l'ha acabat penalitzant després de la carregada. Una caiguda que ha marcat la resta de la seva actuació, amb el 4d9f i el pd7f.

VILAFRANCA, DE 10

La millor actuació però l'han fet uns Castellers de Vilafranca que han tornat a renovar els galons de 10 pisos amb el 3d10fm de la primera ronda, que han descarregat amb una gran suficiència. A la segona ronda han tornat a deixar en carregat el 4d9fa, que ha cedit just després de la carregada. Tot seguit han deixat la imatge del segon 7d9f de la història, per tancar la diada amb un nou Pd8fm.

ELS MINYONS, SENSE CINC DE NOU

I, finalment, els Minyons de Terrassa no han sortit satisfets de plaça tot i igualar la millor actuació de la temporada. Han començat descarregant un 2d9fm de bella factura, però s'han entrebancat amb el gran objectiu, el 5d9f. Primer han fet un intent desmuntat i després un intent que s'ha escapat pels pisos baixos. Han tancat l'actuació amb els dos castells bàsics de 9: el 3d9f i el 4d9f