La Gamma Extra arriba per Sant Joan a Valls

El Sant Joan vallenc va complir les expectatives creades i va esdevenir la primera diada de Gamma Extra de la temporada.

LA VELLA CONFIRMA EL SEU BON MOMENT

Ho va fer de la mà d'una Colla Vella que va sacsejar el curs casteller mostrant que l'optimisme generat en les darreres setmanes es podia reflectir a plaça ben aviat. Els de la camisa rosada van obrir l'actuació amb el seu valor més segur, un 3d9f que continua progressant amb el pas de les diades. A la segona ronda era quan s'obria la porta al principal repte del dia, encarar un 4d9fp que havia de suposar el gran salt de qualitat d'aquesta festa major.

Un castell que els de Manel Urbano van haver de treballar pel que fa a una estructura de quatre que van defensar en posicions poc còmodes, però que va deixar pas a un pilar rosat que mostra una confiança espectacular i que va aconseguir completar la feina.

Amb el principal repte ja assolit, els rosats van treballar de valent per descarregar el 4d9f a la tercera ronda i deixar pas a l'altra gran estrena del dia a la ronda de pilars. En aquesta, els pilaners vallencs van tornar a demostrar el seu excel·lent estat de forma per a completar un espadat immaculat i una actuació que deixa a la colla amb ganes de més a partir d'ara.

LA JOVES S'ENCALLA AMB EL 4D9f

A l'altre costat de la plaça satisfacció a mitges per a la Colla Joves. Uns vermells que van poder reeditar per tercera vegada aquest curs un 3d9f solvent i que cada cop presenta més candidatura a ser una de les estructures claus de la temporada.

Un inici amb confiança, però que no va ser suficient per a completar amb èxit el gran repte del dia, el 4d9f. Un castell que els d'Edu Toda van acabar desmuntant en dues ocasions, després de no poder agafar bé les mides en cap moment. Els del carrer d'En Gassó van tancar la diada amb el 4d8 i el pd6 abans d'encara un exigent mes de juliol.

COMPLETES DE NOU PISOS

Una Joves que havia començat la festa major la nit anterior de la millor manera, descarregant per primera vegada a la seva història a la diada de Completes un castell de nou pisos, en forma de 3d9f. Un castell que també va ser la millor estructura de la Colla Vella poques hores abans de la principal diada de Sant Joan.