Valls i Montblanc preparen el pas de la Volta

Demà dimarts al voltant de les 17h la capital de l'Alt Camp serà la meta de la millor cursa ciclista del territori. La Volta torna a Valls, aquest cop amb una meta que se situarà davant el Pavelló Xavi Tondo. Uns 30 minuts abans també passarà per Montblanc.

No estranya que la Volta torni al territori perquè existeix un conveni de col·laboració entre Valls i l'organització. Per això fa diverses temporades que s'alternen sortides amb metes en aquest mateix punt, el pavelló local que porta el nom del millor ciclista de la història de la demarcació de Tarragona.

Serà la segona etapa de la Volta a Catalunya, de 175 quilòmetres i amb sortida a Mataró. L'edició 98 de la prova s'allargarà fins dijous i compta amb estrelles com Alejandro Valverde, Nairo Quintana o Rigoberto Uran, entre altres.

Entre Montblanc i Valls els ciclistes superaran el Coll de Lilla, que podria marcar el resultat final de l'etapa. Els operatius policials ja ho tenen tot a punt per minimitzar l'impacte dels talls puntuals de carreteres i carrers, i demanen cooperació als veïns i visitants.

L'any vinent la Volta tornarà al Pavelló Xavi Tondo. La intenció és renovar l'acord més enllà de l'actual mandat.