La temporada de tardor de teatre de Valls ja té caps de cartell

Els amants de les arts escèniques de Valls podran comprar els abonaments de la temporada teatral de tardor més d'hora que mai. El pròxim 7 de juny es posen a la venda per tal d'anticipar-se a l'inici de l'èxode estiuenc posterior a Sant Joan.

Els abonaments permetran veure tres espectacles de primera línia al Centre Cultural com són 'Fitzroy', 'Ricardo III' i 'L'alegria que passa'.

'FITZROY', 7 D'OCTUBRE

'Fitzroy' és un dels èxits del curs teatral català i està programada pel 7 d'octubre. Es tracta de l'última obra de l'exitosa aliança del dramaturg Jordi Galceran i el director Sergi Balbel. Els creadors d''El mètode Gronholm' o 'El crèdit' venen d'omplir nit rere nit al Teatre Borràs de Barcelona i acompanyats d'un elenc de luxe amb Míriam Iscla, Sílvia Bel, Sara Espígul i Natália Sánchez.

'RICARDO III', 11 DE NOVEMBRE

La segona cita serà l'11 de novembre amb 'Ricardo III' de la reconeguda companyia Atalaya. El repartiment capitanejat per Jerónimo Arenal i Carmen Gallardo portarà a escena la primera tragèdia de Shakespeare sota la batuta de Ricardo Iniesta.

wd

'L'ALEGRIA QUE PASSA', 2 DE DESEMBRE

Finalment, Dagoll Dagom portarà a Valls el seu últim musical, 'L'alegria que passa', el dia 2 de desembre. Basada en l'obra de Santiago Rusiñol, és una reflexió sobre la llibertat individual i col·lectiva. És l'últim musical de creació que farà la icònica companyia abans de la dissolució i la gira de comiat de 'Mar i cel' prevista per l'any que ve.

Els abonaments dels teatres de Valls es podran comprar a taquilla i al web de l'Ajuntament. Aquells qui vulguin entrades per a un dels tres espectacles, hauran d'esperar al setembre, quan es donarà a conèixer la resta de la programació de tardor.