La junta electoral obliga a tapar el cartell de Junts, a tocar d'un col·legi electoral

L’alcaldable de Junts per Valls, Dolors Farré, ha estat l’última dels candidats i candidates de partits amb representació a l’Ajuntament que ha anat a votar. Ho ha fet a dos quarts d’una a la seu electoral de Sant Roc i no ha hagut de caminar gaire, ja que el local de campanya del seu partit està a tocar d’aquesta seu. Precisament aquest fet ha centrat la polèmica de la matinal a la capital de l’Alt Camp. La junta electoral ha obligat a tapar els rètols que identifiquen el local per la seva proximitat al col·legi electoral.

La problemàtica ha esclatat sobre les deu del matí, coincidint amb l’arribada al mateix col·legi de la candidata d’Esquerra, que també votava en aquest punt. Apoderats del PSC han elevat una queixa a la junta electoral, on Esquerra també ha denunciat el fet.

També l’alcaldable del PSC s’ha referit a la polèmica mentre exercia el seu dret a vot al col·legi de la residència Alt Camp. En aquell moment, la cartellera ja estava tapada a instàncies de la resolució de la junta electoral.

També des de la CUP s’ha recordat que s’han de seguir les regles del joc al temps que ha reclamat a la gent que voti i alhora també, més espais de participació ciutadana. La crida a la participació ha estat també el missatge dels diferents caps de llista a Valls.