Junts ambiciona refermar el lideratge de Valls com a capital interior

Les principals línies estratègiques del programa de Junts per Valls pretenen dibuixar  una ciutat de futur que guanyi pes com a capital interior del Camp de Tarragona. Les línies mestres del programa, amb gairebé mig miler de propostes, es concentren a millorar la connectivitat i sostenibilitat de la ciutat i a promoure mesures per incentivar la cultura, economia i patrimoni. Els principals arguments de futur però, es concentren al centre històric i també a la creació del futur parc sanitari.

MESURES PER INCENTIVAR EL COMERÇ

Precisament, per recuperar el comerç al Barri Antic Junts per Valls aposta per obrir línies de suport amb subvenció i ajuts als comerços del centre històric. A més, incorpora noves idees de promoció com un mercat de productes artesans, un Gastromercat a l’entorn de la plaça del Blat i plaça de l’Oli o la creació d’una marca de comerç km 0. Per atraure turisme, junts per Valls es treu de la màniga un nou festival d’espectacles d’altura, amb mappings o focs artificials.

TURISME I PATRIMONI

El Museu Casteller serà l’epicentre de la promoció turística, però no l’únic. Junts també aposta pel creixement del Museu de Valls desenvolupant un espai pel seu fons arqueològic al centre històric i actuar també al jaciment ibèric del Vilar.