La UE Valls no passa de l'empat a 0 contra l'Ascó i la Copa s'allunya

Pas enrere de la UE Valls en la lluita per intentar acabar com a millor segon classificat dels 3 grups de 1a Catalana. El conjunt de Manel Cazorla no va passar de l'empat a 0 al camp d'un FC Ascó que ja salvat matemàticament no es jugava res. El punt, això sí, permet als vallencs assegurar-se el segon lloc del seu grup.  Després d'una temporada excel·lent li està costant al Valls tirar endavant els partits en aquestes últimes jornades on ha sumat 8 punts dels últims 21 possibles.  

Al municipal d'Ascó, als vallencs, però, només els hi va faltar el gol i per ocasions no va ser. El conjunt de Manel Cazorla va dominar davant un Ascó ben plantat en defensa i ho va intentar, sense sort, de totes les formes possibles. Ni de penal va poder obrir el marcador. A la 1a meitat, el xut d'Aitor Serrano des dels 11 metres, es va estavellar al pal. 

A la represa la tònica va ser la mateixa, arribades i més arribades sense encert, com en aquest un contra un. Tampoc des de fora de l'àrea van poder obrir la llauna els vallencs.  El porter de l'Ascó, el millor del seu equip, també va aparèixer quan ja es cantava gol en aquest remat de cap des de l'interior de l'àrea.

Amb la pólvora mullada, a falta ara d'una jornada, l'empat davant l'Ascó fa que el somni de poder jugar la temporada vinent la Copa del Rei s'allunyi una mica.