La Vella obre la veda de la gamma de nou per Sant Isidre

La Colla Vella tenia fixada al calendari la diada de Sant Isidre a la plaça de l’Oli, la seva primera cita de la temporada amb la gamma de nou. El primer gran esglaó de la preparació per arribar a Sant Joan amb una àmplia cartera d’estructures.

Els de Manel Urbano no van fallar. Tot i introduir canvis al tronc previst inicialment van descarregar, a casa seva, el primer 4 de 9 de la temporada.

Els de la camisa rosada van completar l’actuació recuperant les estructures amb pilar. El 4 de 8 amb el pilar va obrir la diada dels vallencs.

Una actuació castellera que la Vella va tancar amb un 2 de 8 folrat i un pilar de 7 solvent. Tot descarregat i confirmant que la feina d’assaig va per bon camí.

BONA ACTUACIÓ DELS XIQUETS DE TARRAGONA

Xiquets tarragona 2023

També apunten bones maneres els Xiquets de Tarragona, que tot i ensopegar amb un intent de 9 de 7 al que només li va faltar l’última aleta d’una de les enxanetes per carregar-lo, va completar el 3 i 4 de 8 .

Els de la camisa ratllada van descarregar també el 5 de 7. Els Xiquets de Reus i els Castellers de Lleida van completar el cartell de la diada castellera de Sant Isidre a Valls.