El Museu de Valls creix

Fa quatre mesos que l’equipament cultural va inaugurar la primera planta del seu edifici, el que suposa 250 metres quadrats nous d’espai visitable. En aquestes noves sales, s’hi ha instal·lat la primera exposició permanent del museu vallenc. Una col·lecció que viatja des de l’Edat Mitjana fins al segle passat per relatar a través de pintures, fotografies, escultures i altres suports, l’aportació dels artistes vallencs a la història de l’art catalana.  La mostra es titula “De Jaume Huguet a Robert Gerhard; l’aportació de Valls al món de l’art”.

És un pas endavant molt important per aquest museu que, des de la seva reinauguració, ha recuperat visitants de la mateixa ciutat, encuriosits per les novetats que amaguen les seves parets. L’equipament cultural exposa unes 130 peces, majoritàriament del seu fons, juntament amb algunes peces cedides per equipaments com el Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Al desembre es va inaugurar la nova planta expositiva, de 250 metres quadrats, en què s’hi ha invertit mig milió d’euros, i entre les joies de la corona, destaca un retaule de Jaume Huguet provinent del MNAC i uns conjunts escultòrics dels germans Bonifàs.

La renovada primera planta del museu vallenc s’ha dissenyat amb perspectiva inclusiva, amb textos de grans dimensions i de fàcil comprensió. Així mateix, amb la nova etapa, el Museu de Valls també ha renovat la seva imatge gràfica i el seu logotip per adaptar-se als nous temps.